Kontakt os

Præsentation

Thorkild Wilson Føns

Jeg er 53 år, foredragsholder og bor i Humlebæk med Connie og vores barn den frække Maine Coon Ashlan. Jeg interesserer mig også for Humlebæk Bymidte. Jeg bruger en del tid på at være frivillig på forskellig måde. Jeg er vokset op 2 sproget da min mor var fra Irland først med gruppen Dubliners og senere hjælper ved Copenhagen Irish Festival, så jeg har musik og dans med modermælken.

Uddannet Teknisk Assistent har jeg IT kundskaberne bag mig og erfaring indenfor PC, bestyrelsesarbejde og foreningsliv. Jeg har tidligere givet fleksjobbere hjælp til at komme videre i nyt arbejde.

Jeg arbejder nu primært med at hjælpe Epilepsi berørte i Cafekrampen. Et samtaleforum og støtter også vores lokale Epilepsi Kreds Nordsjælland. Min epilepsi forhindrer mig ikke i at spille billard på turneringsplan i Helsingør Sports Billard Klub. Trods mine anfald kan billard godt være en god afstressende øvelse:

” Det hele handler om psykologi og matematik ”

Jeg har været en del af det frivillige arbejde i Fredensborg i flere år og sidste år blev jeg af Dansk Folkehjælp Fredensborg hædret som et fyrtårn, der skiller sig ud ” Årets Folkehjælper 2020 ”

Ærespris for Café Krampen og Ildsjæl

Hvor finder I os

Kontakt oplysninger

🏘️ Kulturstationen 

Humlebæk Center 44

3050 Humlebæk

Mail : thorkild.wilson@gmail.com  eller Mobil 📱23204486 

 

Louisiana lige i nærheden. 

Flextrafik kører lige til døren.   Tlf 70262727 

Her finder du Café Krampen i Humlebæk.